Despre

In 2006 am cumparat un teren de 277 mp in Popesti-Leordeni. In august 2008 ne-am apucat de construit, regie proprie. Pe 2 iulie 2010 am reusit sa ne mutam in ea.

Aceasta este povestea noastra iar blogul vorbeste despre constructia si amenajarea casei noastre, precum si viata noastra la curte, atat de diferita de cea de la oras.

Am ales sa construim pentru ca nu am gasit un apartament care sa ne placa si care sa se incadreze in bugetul pe care il aveam noi la dipozitie in 2006, atunci cand am inceput aceasta aventura.

Suntem doi oameni obisnuiti. Nu suntem nici bogati, nici saraci, avem un venit ceva peste medie, dar si rate pe masura. Cred ca in povestea noastra se regasesc multi oameni care vor sa scape de aglomeratia din oras.

Casuta noastra este cat se poate de simpla. Are amprenta de 80 mp; la parter are living de 25 mp, bucatarie de 12 mp, spatiu tehnic (a devenit insa o extensie a bucatariei) de 7 mp si o baie de serviciu de vreo 5 mp. La etaj avem 1 dormitor de 17 mp, unul de 13 mp, unul de 12 mp si o baie de 8 mp. Mai exista si podul care se intinde peste toata casa.

Casa este simetrica, cu balcoane la fiecare dormitor si fara niciun alt artificiu de design.

Constructia ei a fost un proces frumos, dar dificil si stresant. Au existat multe hopuri, certuri si momente tensionate. Niciunul nu stiam absolut nimic despre constructia casei si cred ca am facut cam toate greselile pe care un neavizat le poate face.

Dar acum suntem aici si suntem foarte fericiti. Iar din povestea noastra speram sa invete altii.

Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: