Catre tovarasa de la “Picadili” …

Si catre toti cei asemenea:

La restaurant, oamenii merg pentru a manca ceva bun si a petrece timp de calitate alaturi de prieteni. Nu intereseaza pe nimeni ce afaceri invarti tu. Nici ca nu stiu cine arata nu stiu cum. Nici ca ai “n” caini care lasa sau nu lasa par. Serios, o fi interesant pentru prietenii tai, dar nu pentru restul restaurantului. La fel cum nici nu tineam sa aud cat de tare stii sa razi sau cum stii sa spui “Helau”. Si cu siguranta nu mi-a facut placere sa imi aud numele la fiecare minut pentru ca tu vorbesti tare despre o prietena care are, intamplator, acelasi nume ca mine.

Iar daca exista saloane pentru fumatori si saloane pentru ne- este pentru ca cei care nu fumeaza in seara respectiva sa poata sta in afara fumului. Si pentru ca este, acum, legal.

Iar catre “Picadili”:

Daca vreau salata Caesar, adu-mi salata Caesar, nu o inlocui fara sa ma anunti in prealabil. Daca cineva comanda mancare gatita, adu si niste paine ca asa e frumos. Pune mai multe servetele la dispozitie. Scade pretul la chestia aia careia ii spuni limonada ca e un pahar apa plata cu o felie de lamaie si zahar si e 8,5 lei.

In plus, daca as fi chelner si m-as plimba alert dintr-o parte intr-alta nu as tine ochii in pamant, m-as uita la mese sa vad daca cineva mai are nevoie de ceva.

Iar daca tot ai facut salon pentru nefumatori, atentioneaza-ti clientii care sunt suficient de nesimtiti incat sa fumeze acolo si roaga-i sa se duca la o masa in salonul pentru fumatori, ca erau destule locuri libere si asa.

Mai bine as fi ramas la decizia initiala de a lua masa la Casa Latina 😦

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: